Meer resultaten voor penis


    
penis

Schooltv: De penis Het geslachtsorgaan van jongens.
Dat betekent dat er zaadcellen samen met een soort witte kleverige vloeistof, dat heet sperma, uit de stijve piemel komen. Toon letterlijke tekst Toon korte omschrijving. Log in om je favorieten op te slaan. Favoriete videos gemakkelijk terugkijken waar je wilt.
middel tegen haaruitval vrouwen
penis Vertaling Nederlands-Spaans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: penis DE penis EN penis FR. Vertalingen penis NLES. p e n s. mannelijk geslachtsorgaan pene el.
Vibrator
Penis Wikipedia.
3 De lengte en de dikte van de penis in rust variëren ook. Aan de lengte van de penis in rust is visueel niet de lengte van de penis in erectie te zien; een man met een kleine penis in rust kan een bovengemiddelde lengte hebben van de penis in erectie.
training zelfvertrouwen
Synoniemen van penis; ander woord voor penis synoniemen.net.
fallus, geslacht, geslachtsdeel, geslachtsorgaan, jongeheer, leuter, lul, penis, piel, piemel, pik, plasser, roede, snikkel piet zn.: penis, piemel, pik, plasser pik zn.: lul, penis, piemel, piet tamp zn.: lul, penis, piemel, pik fluit zn.: penis, pik roede zn.: woordverbanden van penis grafisch weergegeven.
laarzen voor dikke kuiten
21 dingen die je nog niet wist over de penis Girlscene.
Bijna alle diersoorten hebben overigens wel een penisbotje. Dat een penis geen bot heeft, betekent niet dat een penis niet kan breken. De meest voorkomende oorzaak van een penisbreuk is een vrouw die op een man zit waarbij de stijve penis geknakt wordt.
bh maat meten
penis WikiWoordenboek.
Italiaans: pene it m. Latijn: penis la. Spaans: pene es m. Het woord penis staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd penis herkend door. van de Nederlanders.
bh maat meten
Man met duurste penis ter wereld mag pas seks hebben na erectie van 10 dagen Buitenland Telegraaf.nl.
Deze dokter stuurde Wardle, die woont in Greater Manchester, naar Amerika. Met de huid van zijn rechterbeen en zenuwen en spieren lukte het om een penis te construeren. Met een pomp lukt het de man zelfs om de penis stijf te laten worden.
eikel piercing
Waarom er soms een luchtje kan zitten aan zijn penis. Women's' Health.
Waarom er soms een luchtje kan zitten aan zijn penis. Lees hier wat hij kan doen aan een Smelly Willy. Dit zijn van die typische no-go onderwerpen voor mannen, waardoor het amper bespreekbaar is. Maar soms is het gewoon een feit: hij heeft een geurende penis.
slappe huid
Penis 23 definities Encyclo.
Gevonden op http//nl.wikipedia.org/wiki/Seksuele_volkstaal_en_eufemismen.: De penis of het lid is het mannelijk geslachtsorgaan, dat gebruikt wordt om urine te lozen en voor seksualiteit, waaronder geslachtsgemeenschap, al of niet voor voortplanting. Functies van de penis Urineren Een vitale functie van de penis is urineren, het afvoeren van afvalstoffen in de waterige drager urine.
11 dingen die je nooit met een penis moet doen.
DON'T: Belast niet de elasticiteit van zijn penis. Het lijkt misschien een onschuldig idee om even aan zijn penis te trekken, maar hier is deze natuurlijk totáál niet voor gemaakt. DON'T: Oefen niet te veel druk uit op een penis.

Contacteer ons