Resultaten voor grote handen grote penis


    
grote handen grote penis

Hebben mannen met grote voeten ook een grote penis? Waarheid of mythe. Tallsay.com.
Een daarvan is de opvatting dat mannen met grote voeten en grote handen in het bezit zouden zijn van een fors bemeten penis. Dergelijke stellingen vragen eigenlijk om een wetenschappelijk onderzoek. Welnu, er zijn tal van onderzoeken verricht naar de vraag of er een correlatie is tussen de grootte van bepaalde lichaamsdelen zoals voeten, handen en de grootte van de penis.
wissellijst
Vraag van de week Zijn mannen met grote handen en voeten ook groot geschapen?
Mens Lichaam 13 september 2016. De vraag van deze week: Zijn mannen met grote handen en voeten ook groot geschapen? Daar is het laatste woord nog niet over gezegd. In 1993 legden artsen van de University of Alberta Edmonton Canada 63 mannen langs de meetlat. Ze ontdekten dat grote voeten vaker samengaan met een lange penis dan je op basis van toeval zou verwachten, maar dat deze relatie niet altijd opgaat.
balustrade
Feiten over de penis Mens en Gezondheid: Seksualiteit.
Dit is natuurlijk niet waar, het is een fabeltje. Dit zelfde geld voor mannen met grote handen of voeten. Wel is het zo, dat hoe groter de man is, hoe meer kans hij ook heeft op een wat grotere penis dan iemand die klein is.
kookplaat gas
Kleine handen, kleine? RTL Nieuws.
Het University College in Londen deed er al eerder onderzoek naar en er bleek geen wetenschappelijk bewijs te zijn dat mannen met kleine handen ook een kleiner formaat penis hebben. Maar niet te vroeg gejuicht. Volgens wetenschapsmagazine Quest kwam in 1993 een Canadese Universiteit tot de ontdekking dat mannen met grote voeten wel opvallend vaker groot geschapen zijn.
Basic
Betekenen kleine handen ook een kleine penis? KIJK.
Deze vraag verscheen in KIJK 5/2016, die je nog online kunt bestellen! Tekst: Diana de Veld. Tags: biologie, KIJK 5-2016, KIJK antwoordt, penis, seks, uitgelicht, wetenschap. Patrick van den Biggelaar zegt. 1 juni 2016 op 22.25. Ik heb grote handen EN grote voeten, dus.
Dames: zo kan je zonder gedoe zien hoe groot ie is Wel.nl.
Livescience bericht iets nieuws, namelijk dat de verhouding van de wijsvinger en de ringvinger van een man voorspellende waarde heeft voor de lengte van zijn penis. Als zijn tweede en de vierde vinger ongeveer even groot zijn is de penis vermoedelijk uit de kluiten gewassen.
Grote voeten, grote Klopt dat eigenlijk wel? Gatsby.
En last but not least: grote handen, grote voeten, grote penis? Diverse onderzoeken hebben uitgewezen dat de grootte van een penis niet per definitie in verhouding staat met de grootte van handen of voeten. Het is dus een fabeltje, helaas.
Penis Grote handen grote lul?
Gepost op: 31-05-2010 124124.: Zo ver als ik weet heb ik de link nog nooit gelegd, maar verwerp ik ook zelf de theorie maar. Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 Omhoog. Overige vragen over seks. Penis Grote handen grote lul?

Contacteer ons