Meer resultaten voor seks met grote penis


    
seks met grote penis

SEX / Studie bevestigt: grote penis is echt beter voor vrouwen forum.fok.nl.
Vrijwel iedereen doet het of heeft het erover. Maar wat betekent seks nu voor jou en je partner? Meningen, ideen, vragen en discussies zijn welkom. Geen puberaal gedrag aub. Je bent niet ingelogd. Klik hier om in te loggen of hier om een gratis account aan te maken. actieve topics nieuwe topics. abonnementen ibood.com bol.com Coolblue. Studie bevestigt: grote penis is echt beter voor vrouwen. actieve topics nieuwe topics. abonnementen ibood.com bol.com Coolblue. woensdag 10 oktober 2012 @ 1947: 04: 1. Weet jij het wel? Grotere penissen zijn echt beter voor sommige dames. Als ze vrijen met een groot geschapen man, komen ze namelijk makkelijker tot een vaginaal hoogtepunt, ontdekten Schotse wetenschappers.
wissellijst
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
stofzuiger
Scholieren.com.
rakaat
SEX / altijd pijn door veel te grote penis forum.fok.nl.
Vrijwel iedereen doet het of heeft het erover. Maar wat betekent seks nu voor jou en je partner? Meningen, ideen, vragen en discussies zijn welkom. Geen puberaal gedrag aub. Je bent niet ingelogd. Klik hier om in te loggen of hier om een gratis account aan te maken. actieve topics nieuwe topics. abonnementen ibood.com bol.com Coolblue. altijd pijn door veel te grote penis. actieve topics nieuwe topics. abonnementen ibood.com bol.com Coolblue. vrijdag 24 april 2009 @ 2345: 38: 1. Mijn vriend en ik zijn inmiddels 2 jaar bij elkaar. Ik ben nog steeds helemaal gek op hem en hij ook op mij, we wonen samen en alles gaat goed. Behalve 1 ding: de sex. Mijn vriend is gezegend met een penis van het formaat porno.
Grote penis pijnlijk? Girlscene Forum.
Gepost op: 12 oktober 2009, 133142.: Mn vriend wil het met me gaan doen, maar zn penis is best erg groot. Vind het btje eng als dat ding in me moet haha. Doet het echt pijn en is het ook zo dat een grote penis lekkerder is?
De waarheid over penislengte: is het belangrijk?
Af en toe is er niks beangstigender dan een hele grote penis die op je afkomt. Veel beter is gewoon een gemiddelde pik waarmee je heel erg veel kan experimenteren in plaats van een grote piemel waarbij je er niet eens aan moet denken om die in je mond te stoppen. De beste seks die ik heb gehad is met mannen met een gemiddelde of zelfs onder gemiddelde penislengte.
hoe kan ik seks hebben met een grote penis? alles over seks.
Home / Thema's' / Lichaam / Penis. Hoe kan ik seks hebben met een grote penis? Hoe kan ik seks hebben met een grote penis? Seks hebben als je een grote penis hebt, is niet altijd evident. Je wil voorkomen dat je partner pijn voelt.
De penis Een overzicht van het formaat wereldwijd Wibnet.nl.
PENIS-LENGTE: Afrikanen zijn het grootst geschapen, maar Aziatische mannen hebben meer ruimte in hun onderbroek. Geen betere seks met grotere penis. De onderzoekers denken dat een kleine of grote penis geen evolutionair voordeel betekent en dat de verschillen in penislengte in de verschillende werelddelen op toeval berust.

Contacteer ons